Voortman Dakbedekking

Bij Voortman Dakbedekking, de dakdekker in Eibergen, kun je voor alle zaken die met je dak te maken hebben terecht. Een extra dakraam, het nieuwe dak voor je uitbouw, de nieuwste pvc dakbedekking, kortom, alle mogelijke daken en dakjes kun je door Voortman Dakbedekking laten verzorgen. Je gaat eindelijk die rommelzolder opknappen en je wil er een paar moderne dakramen in laten plaatsen. Ik, van Voortman Dakbedekking, adviseer en realiseer. Dakbedekking voor bedrijf en particulier.Dakbedekking


Voortman Dakbedekking is ook jouw professionele dakspecialist. Voor alle soorten dakwerken en specialist in Gelderland op het gebied van nieuwbouw, uitbouw, renovatie, reparatie en onderhoud. Gespecialiseerd in daken, dakramen, dakbedekking en overkappingen. Adviseren en realiseren, bouwen, renoveren, repareren en onderhouden van daken, dat is wat ik voor je kan doen. Dakbedekking voor bedrijf en particulier.Overkappingen


Je wilt je achtertuin meer betrekken bij je woning. Je wilt buiten meer naar binnen halen en binnen vloeiender laten overgaan in buiten. Een sfeervolle houten overkapping lijkt je helemaal geweldig en je bent op zoek naar een goed bedrijf die een overkapping op maat voor je kan maken. Je wilt graag een veranda laten plaatsen en daarop een overkapping laten zetten. Je ziet het al helemaal voor je! Voortman Dakbedekking adviseert en realiseert.


Dakramen


Je mooie landhuis vlakbij Berg en Dal ligt prachtig tussen de landerijen en de bossen. Je kinderen zijn inmiddels allemaal de deur uit en je bent al een tijdje aan het opruimen. De zolder is nu aan de beurt en er gaat een nieuwe wereld voor je open. Oude fotoboeken, zelf nog van je opa en oma liggen in een koffer in de hoek. Een oude schommelstoel en een wiegje herinneren je aan je jeugdjaren. Je hebt hier al je hele leven gewoond. Je bent hier geboren en je wilt hier niet meer weg. Je kijkt op de zolder om je heen en je krijgt het idee om het eens goed op te knappen. Het ene dakraampje is te klein en moet vervangen worden. Bovendien wil je er een tweede dakraam monteren. Op die manier wordt het veel lichter op zolder en kun je er een kamer van maken. Je kleindochter kan hier komen wonen als ze in Nijmegen gaat studeren. 

Schuttingen


Je tuin ligt op een mooie plek en je hebt naar achter toe een prachtig uitzicht over de landerijen. Maar rechts van je tuin ligt een weg waar veel vrachtverkeer overheen rijdt. Verderop is een bedrijventerrein in aanbouw en je hebt veel last van inkijk. Om die reden wil je een schutting laten zetten. Je weet nog niet precies wat voor schutting en van welk materiaal en daarom heb je bedrijf schuttingen gegoogeld. Fijn dat je bij Voortman Dakbedekking terecht bent gekomen! We plaatsen binnen 4 weken je schutting op maat.

Spoedservice


Daklekkage moet natuurlijk zo snel mogelijk verholpen worden om nog meer schade te voorkomen. Het is aan te raden dit door een professioneel en vakkundig bedrijf te laten doen: Voortman Dakbedekking. Met de Spoedservice Lekkage zal ik de daklekkage snel verhelpen. Door middel van grondige inspectie zal snel duidelijk worden wat de oorzaak is. Daklekkage kan door verschillende oorzaken ontstaan. Weersinvloeden, storm, zware regenbuien kunnen grote schade aan het dak toebrengen waardoor lekkage kan ontstaan. Onderhoud aan je dak is daarom van groot belang.