PROFESSIONEEL EEN DAKRAAM LATEN PLAATSEN


Je mooie landhuis vlakbij Berg en Dal ligt prachtig tussen de landerijen en de bossen. Je kinderen zijn inmiddels allemaal de deur uit en je bent al een tijdje aan het opruimen. De zolder is nu aan de beurt en er gaat een nieuwe wereld voor je open. Oude fotoboeken, zelf nog van je opa en oma liggen in een koffer in de hoek. Een oude schommelstoel en een wiegje herinneren je aan je jeugdjaren. Je hebt hier al je hele leven gewoond. Je bent hier geboren en je wilt hier niet meer weg. Je kijkt op de zolder om je heen en je krijgt het idee om het eens goed op te knappen. Het ene dakraampje is te klein en moet vervangen worden. Bovendien wil je er een tweede dakraam monteren. Op die manier wordt het veel lichter op zolder en kun je er een kamer van maken. Je kleindochter kan hier komen wonen als ze in Nijmegen gaat studeren.


Een dakraam op maat
Je zoekt een gebruiksvriendelijk systeem waardoor je kunt genieten van een optimaal comfort, veel lichtinval, een vrije toegang tot je dakraam en een onbelemmerd zicht hebt. Je wil dat het nieuwe raam volledig naar buiten toe open gaat en dat je alle functies met één enkele handgreep op de onderdorpel kunt  bedienen. Het raam openen, luchten of in de makkelijke schoonmaakstand plaatsen, doe je hierdoor met  één enkele handbeweging. Vervang je oude dakraam op zolder door een fantastisch nieuw systeem!


Montagebedrijf dakramen
Voortman Dakbedekking is een gespecialiseerd montagebedrijf voor dakramen. Laat je Velux dakraam plaatsen en je nieuwbouw dakramen monteren. Je dakraam laten vervangen doe je bij Voortman Dakbedekking. Ook voor dakramen nieuwbouw woningen kun je bij mij terecht. Velux brengt daglicht tot leven, Fakro biedt bereikbaar comfort in daglicht en Voortman Dakbedekking brengt het voor je aan!


Maak een afspraak met Voortman Dakbedekking en laat je dakraam plaatsen
Natuurlijk begint alles bij jou. Jij hebt het idee en wanneer jij je ideeën en plannen doorgeeft aan mij ga ik voor jou aan de slag. Voortman Dakbedekking werkt je idee uit en monteert je nieuwe dakraam. Maak een afspraak, bel 0613571502, stuur een mail naar: info@voortmandakbedekking.nl of vul het antwoordformulier in.