SNEL EN VAKKUNDIG JE SCHUTTING LATEN PLAATSEN

Je tuin ligt op een mooie plek en je hebt naar achter toe een prachtig uitzicht over de landerijen. Maar rechts van je tuin ligt een weg waar veel vrachtverkeer overheen rijdt. Verderop is een bedrijventerrein in aanbouw en je hebt veel last van inkijk. Om die reden wil je een schutting laten zetten. Je weet nog niet precies wat voor schutting en van welk materiaal en daarom heb je bedrijf schuttingen gegoogeld. Fijn dat je bij Voortman Dakbedekking terecht bent gekomen! We plaatsen binnen 4 weken je schutting op maat.

Je schutting laten vervangen
Misschien heb je net een huis gekocht en is er wel een schutting aanwezig, maar is die erg oud en een beetje vervallen hier en daar. Hij is duidelijk aan vervanging toe. De schutting laten vervangen kun je het beste door een professional laten doen. In de werkplaats van Voortman Dakbedekking wordt de schutting helemaal volgens jouw wensen gemaakt en daarna naar de locatie vervoerd.  Het plaatsen doe ik, van Voortman Dakbedekking, natuurlijk ook!


Schuttingen en schuren
Voortman Dakbedekking maakt en plaatst naast schuttingen ook schuren en tuinhuisjes. Je wil een stevige en mooie schutting met een landelijke en rustieke uitstraling. En privacy. Voortman Dakbedekking maakt gebruik van de beste en duurzame materialen. Op die manier heb je lang plezier van je schutting! Je kunt ook kiezen voor een hout beton schutting of een houten schutting met betonnen palen. Professionele schuttingbouwer Voortman Dakbedekking zorgt voor een duurzame en milieubewuste plaatsing van je schutting. Dit houdt in dat de schutting op de juiste manier wordt gezet zodat je er jarenlang van kunt genieten.


Maak een afspraak met Voortman Dakbedekking en laat je schutting plaatsen
Een schutting laten plaatsen wil je niet te vaak laten doen. Het moet in één keer goed gebeuren. Laat daarom je schutting vakkundig plaatsen en neem contact op met Voortman Dakbedekking. Maak een afspraak, bel 0613571502, stuur een mail naar: info@voortmandakbedekking.nl of vul het antwoordformulier in.